Dobbeltdøre får to rum til at hænge bedre sammen

09 juli 2021
Emilie Jacobsen

Har du to rum, som du bruger meget, er der sikkert meget trafik i døren mellem dem. Det kan være, at der er så meget, at det er begyndt at blive irriterende for jer. Måske har I overvejet at lægge rummene sammen, men kan egentlig godt lide muligheden for at lukke dørene fra tid til anden. Det kan for eksempel være, hvis det er en dør mellem en stue og et køkken. I det tilfælde kan det være rart at du kan lukke døren til køkkenet, hvis du tilbereder noget mad, der oser meget, eller du skal larme med nogle køkkenmaskiner. 

For at bevare muligheden for at lukke døren samtidig med, at du nemt kan komme fra det ene rum til det andet, kan du få sat dobbeltdøre op. Med de dobbeltdøre får I en bredere passage at gå igennem, når dørene er lukkede. Når de er åbne, får I derimod en langt bedre sammenhæng mellem rummene. 

Køb nemt dobbeltdøre på nettet

Et sted, hvor du nemt kan købe indvendige døre som dobbeltdøre, er på webshoppen online-doere.dk. De har et stort udvalg af forskellige typer af døre, og du kan dermed nemt finde dem, der passer ind i din bolig. 

Når du skal købe dobbeltdøre, er det oplagt for dig at overveje, om det skal være fyldte døre eller franske døre. Med franske døre får du vinduer, så du kan kigge igennem til det andet rum, selvom dørene er lukkede. Det kan være rart for dig at have den mulighed, da de franske døre jo lukker meget mere lys ind. 

De fyldte døre giver dog en bedre lydisolering, så hvis det er det, du ønsker, er det altså dem, du skal gå med. Det kommer selvfølgelig også an på, hvad der vil passe i din bolig at have. Det er vigtigt, at du tænker grundigt over det. 

Flere Nyheder