Nu hvor sommeren er overstået, og efteråret nærmer sig, så trænger huden til en ordentlig omgang forkælelse. Skal du til kosmetolog i Roskilde, så har jeg en anbefaling til et sted, du helt klart bør overveje at besøge: Klinik Dandanell.

Denne kosmetolog i Roskilde sætter velvære, kvalitet og nydelse i højsædet, og jeg lover dig, at du går derfra som et andet menneske.

En skøn service og et godt humør

En af de ting der gør, at jeg altid kommer igen hos Klinik Dandanell er den helt igennem dejlige stemning, der er i klinikken; der er behageligt, roligt og hele rummet emmer ligesom bare af velvære.

Og så er humøret hos de ansatte altid godt. Det er virkelig noget, jeg sætter pris på, for det smitter af. Et smil her og et smil der, og pludselig er dagen bare meget bedre.

Og ja… den vigtigste grund af dem alle er selvfølgelig, at de giver nogle gode og grundige ansigtsbehandlinger.

Hvorfor overhovedet få ansigtsbehandlinger?

Stiller du dig selv spørgsmålet: Hvorfor overhovedet bruge tid og penge på en ansigtsbehandling? Så læs med her, for jeg er varm fortaler for konceptet, der i hvert fald efterlader mig med et skud ny energi og en dejlig følelse af at være blevet forkælet. Og så er det jo godt for huden, hvis du gerne vil holde dig frisk og ung.

Ansigtsbehandlinger er afstressende og det øger blodcirkulationen i ansigtet. Hvis du har problemer med tør, fedtet eller uren hud – eller noget helt fjerde for den sags skyld – så er det muligt at gøre noget ved det. Blandt andet ved hjælp af ansigtsbehandlinger.

Er du ikke overbevist, så vil jeg slå et slag for, at du kigger ind i klinikken i Rosklide. Omgivelserne er hyggelige, pigerne er søde og professionelle og de tilbyder en lang række af velværebehandlinger, så mon ikke der også er én, der falder i din smag.