De fleste af os har prøvet at anvende Microsoft Excel – og har med stor sandsynlighed kun kunnet gøre brug af en brøkdel af de funktioner, denne fantastiske applikation besidder. Microsoft Excel er et af de mest anvendelige programmer, som findes i Microsoft Office pakken – med sine mange spændende features og mulighed for integration med andre applikationer samt muligheden for at anvende diverse programmerings sprog, er Microsoft Excel andet og mere end blot et regneark.

Microsoft Excel kan anvendes som projekt styrings værktøj, i hvilket det både et muligt at bygge trackere og road maps, samtidig med at der holdes styr på budgetter og forecasts. Microsoft Excel anvendes af finans og økonomi afdelinger såvel som Research & Development og Business Intelligence. Du kan bygge dynamiske præsentationer med grafer og diagrammer i Excel, baseret på datasæt som du ved hjælp af T-SQL trækker direkte fra databaser. Og du kan anvende Excel sammen med Visual Basics eller kuber, og opnå overskuelighed i dine data, samtidig med at data udtrækkende sker automatisk.

Bliv bedre til at bruge Microsoft Excel – tag på Excel kursus i København

Der er således altid noget nyt at lære om brugen af Microsoft Excel – mulighederne er vidtstrakte, og kun fantasien sætter grænser for, hvorledes du kan anvende Microsoft Excel til at gøre dit daglige arbejde lettere. Hvis du blot skal vælge eet kursus i dette arbejdsår, bør du overveje et kursus i Microsoft Excel.

Hos 4D, som har mange års erfaring med udbud af IT kurser til det danske erhvervsliv, finder du et stort udvalg af Microsoft Excel kurser på alle niveauer – lige fra den absolutte begynder til de mere avancerede og specialiserede brugere. De grundlæggende og generelle kurser i Excel findes på både dansk og engelsk – og 4D sammensætter gerne et kursus, som er specifikt rettet mod din virksomheds behov.