Plastik er bestemt en brugbar opfindelse, og det var noget af et vidundermiddel, da man fandt ud af at lave det i sin tid.

Men man overudnyttede det også, og måske skabte man lidt for mange ting med det, som der i sig selv var sammensat af elementer, der ikke var sunde for kroppen og naturen – hvilket man sådan set stadig gør – men man vænnede sig måske også til at have ting af plastik.

Selv den person, der siger, at man ikke bruger så meget plastik, og at genanvendelse af plastik er en af vedkommendes største mærkesager, kan sagtens indse, at man kan gøre mere.

Selvfølgelig skal man lægge en indsats på et niveau, man kan overkomme ud fra ens eget ståsted. Kloden blev jo ikke fikset på en enkelt dag, men mindre kan også gøre det.

Du gør noget for fremtiden ved at genanvende plastik

Siden plastik stadig er sådan et vidundermiddel, så er man ikke gået bort fra at lave det, men man forsøger at lave det mere gunstigt for miljøet, og så genanvender man plastik til samme eller andre formål.

Nu er man jo ikke selv en fabrik, der genanvender plastik, men man kan se på, hvad man har af plastiksager derhjemme, der ikke er deciderede ulækre eller helt smadrede, som man kan bruge til noget helt andet.

Ellers er det jo med at sortere ens affald, om man så har en ordning til det, hvor man bor, og ellers kan man gøre det selv ved at smide det korrekt ud på genbrugsstationen eller lignende.

Ved du ikke, hvad du skal gøre af dit plastik alligevel, så kan du lave opslag på de sociale medier eller tilsvarende, for hvad der er ubrugeligt for den ene, kan være det rene guld for den anden.

På den måde sikrer vi fremtiden for de kommende generationer.