Når du hyrer en kompetent og erfaren gulvsliber fra firmaet GulvKanonen.dk, så får du lige præcis de trægulve, du ønsker dig. Uanset om du følger tidens boligtrends, eller du har din egen personlige smag, når det kommer til boligindretning, så kan GulvKanonen.dk hjælpe dig med at få netop de trægulve, som matcher til din boligstil. GulvKanonens erfarne folk kan både rådgive dig og udføre det aftalte stykke arbejde hurtigt og effektivt. Dine trægulve er i absolut de bedste hænder, og du får tre års garanti på alt udført arbejde. Der er ingen faste priser hos GulvKanonen, men du kan indhente et individuelt tilbud på gulvafslibning, og prisen er yderst favorabel.

Flotte trægulve med lang holdbarhed

GulvKanonen kører ud til kunder, som bor i København og overalt på Sjælland. De forskellige arbejdsopgaver omfatter gulvafhøvling, gulvafslibning, polering og efterbehandling og udføres af gulvslibere med mange års erfaring. Det er meget individuelt, hvornår trægulve trænger til afslibning, for det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du går rundt på dine gulve til dagligt, og om du opholder dig meget i bestemte rum. Hvis det er mange år siden, du sidst har fået slebet dine trægulve, så er de måske ridsede eller har fået pletter, eller de er blevet vanskeligere at holde rene, fordi lakken eller malingen er begyndt at skalle af.

God efterbehandling giver strålende og slidstærke trægulve

En dygtig gulvsliber kan nemt på bugt med ridser og pletter, og dine nyslebne gulve kan få den efterbehandling, som passer til dine ønsker. Du kan eksempelvis vælge mellem lud- og oliebehandling, hvilket giver flotte lyse gulve, mens en lakbehandling er den mest slidstærke form for efterbehandling. Vil du gerne have dine trægulve malet i din yndlingsfarve, så er det bestemt også en mulighed. Du kan nemt kontakte GulvKanonen og få et godt tilbud på gulvslibning og efterbehandling, som matcher din boligstil, og har du brug for en hurtig opstart, så kan det også sagtens lade sig gøre.