Lån nemt penge til at købe et sommerhus

04 juli 2017
Emilie Jacobsen
Lån nemt penge til at købe et sommerhus

For mange er det en drøm at have et sommerhus, hvor de kan trække sig tilbage i weekender og ferier og bare nyde freden og roen. Et sted, hvor de er tæt på naturen, og hvor livet bliver helt enkelt uden mails og telefoner og med fokus på det allervigtigste i livet. Det er derfor meget muligt, at du er en af dem. Men det koster jo nogle penge at købe et sommerhus, og hvis du ikke har pengene kontant, og det er jo de færreste, der har det, er det en god ide, at du finder et billigt lån, som du nemt kan tage. 

Et godt sted at finde et billigt lån er via hjemmesiden 117banker.com/da. Det er en hjemmeside, der beskæftiger sig udelukkende med at give dig gode råd om forskellige typer af lån. Det kan være huslån, billån, forbrugslån og altså også lån til sommerhus. Du kan læse om, hvilke finansieringsmuligheder du har, når du gerne vil have et sommerhus. Hvis du vælger at finansiere det med et forbrugslån, kan du også nemt finde de billigste lån på markedet. Nogle låneudbydere giver dig mulighed for at låne helt op til 400.000 kroner som forbrugslån. Det er altså nok til et fint lille sommerhus i mange områder. 

Når du skal finde et billigt lån, skal du altid se på det, der hedder ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. Det dækker over både renter og gebyrer og er derfor det mest præcise tal for, hvor meget du skal betale. På 117banker.com kan du sortere lånene i deres database efter, hvor høj ÅOP er. Du skal vælge det lån med den laveste ÅOP for at få det billigste. 

Hvis du står med et sommerhus på hånden, som du virkelig gerne vil købe, er det en god ide, at du søger om flere lån. Hvis du ikke får det ene, kan det være, at du får det andet. Hvis du får begge to, kan du altid sige nej til det dyreste. 

Flere Nyheder