Lækker og veltilberedt mad ud af huset til små penge

18 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal du holde fest, og vil du gerne sikre at ingen går sultne fra bordet? Så kan du med stor fordel vælge at bestille mad udefra gennem et velrenommeret catering firma.

Hvorfor bestille mad fra et catering firma?

Måske synes du at det virker upersonligt med catering frem for god gammeldags hjemmelavet mad. Du sætter måske pris på selv at kunne fremstille samtlige retter fra bunden.

Mange hjemmekokke føler stolthed ved selv at kunne sætte mad på bordet og høste beundrende kommentarer fra gæsterne. Men er der mere end ti af slagsen til din fest kan det hurtigt blive meget krævende selv at skulle tilberede al maden. Ud over det at du risikerer at skulle svede over komfuret i mange dage i forvejen vil du rende ind i praktiske problemer hvis dit køkken kun har standard størrelse.

image

Du vil for eksempel få vanskeligt ved at opbevare såvel råvarer som færdigt tilberedte retter på sikker og forsvarlig vis. Og du vil med stor sandsynlighed skulle slave i køkkenet under selve festen såvel som før og efter denne.

Med mad ud af huset kan du tillade dig at nyde den hyggelige sammenkomst mere. Der er ingen der siger at alle retterne skal komme udefra. Men du kan med stor fordel vælge at supplere din hjemmelavede mad med catering mad i form af en vel komponeret buffet ud af huset, eller du kan bestille de større og mere krævende retter som mad ud af huset.

Du får mere tid til dine gæster – og festen skal nok blive vellykket uden at du behøver at slide dig halvt ihjel.

Hvor kan jeg bestille billig mad ud af huset?

Hos Kokken & Jomfruen kan du bestille et stort udvalg af lækre retter ud af huset uden at det behøver at koste en bondegård – læs mere på kokken-jomfruen.dk.

Flere Nyheder