Maler i Frederikssund – Vi klarer arbejdet for dig 

Vi er et erfarent malerfirma, med et team bestående af dygtige og kompetente fagfolk. Vores servicemindede ansatte står altid klar til at give dig råd og vejledning, om den fornyelse du ønsker foretaget. Vi skelner ikke imellem små eller store opgaver, hos os er kvaliteten altid i højsædet. Derfor starter vi vores arbejdsproces ud med en dybdegående dialog, så vi kan specificere præcist hvad dine ønsker er. Så uanset om det er dit hus, lejlighed, træværk eller terrasse som trænger til nyt liv, så kan du være garanteret et flot og veludført resultat. Vi forlader aldrig en opgave før du er tilfreds og det betyder meget for os, at du føler sig tryg igennem hele vores samarbejde. For at give dig en ekstra sikring, har vi derfor udviklet vores tilfredshedsgaranti. 

 

Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før du har tilset og godkendt arbejdet. På denne måde kan du være sikker på, at du er i trygge hænder hos os. Vi stræber efter at give den service, vi selv ønsker at modtage og derfor er dette blevet en del af vores fremgangsmåde. Vores mål er at du er tilfreds og at vi kan forlade dig med et smil på læben. Så hvad enten du føler at dit hjem trænger til et frisk pust eller går med drømme om at sælge, så vil vores kyndige medarbejdere igennem hele processen, være der til at give dig grundig og professionel rådgivning. Med mange års erfaring, er de specialister i komplementærfarver, materialer brugt til interiør i hjemmet, lysindfald og alle de andre detaljer, som gør en stor forskel, for udfaldet af dit malerarbejde. Derfor er det altid et fornuftigt valgt at kontakte et professionelt malerfirma, når inspirationen rammer. 

Ønsker du at vide mere omkring vores priser, tider, benyttede materialer m.m.? Så kan du med fordel gå ind på vores hjemmeside og få et tilbud, skræddersyet til dig

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *