Sørg for at pakke det rigtige på badeferien

07 september 2017
Emilie Jacobsen
Sørg for at pakke det rigtige på badeferien

Hvis du snart skal på badeferie, er du måske begyndt at tænke over, hvilket tøj du skal have med. Det er en rigtig god ide at gøre det. Det er nemlig med til at sikre, at du kan nå at få købt det, som du skal bruge, inden du tager af sted. På den måde kan du koncentrere dig om at nyde ferien og skal ikke stresse efter at nå at købe noget. Vi har lavet denne lille miniguide over ting, som det er en god ide, at du har med på badeferien – udover dit badetøj selvfølgelig. 

1. Klipklappere

Når du kommer til at bruge det meste af din tid på stranden, er det rart at have nogle sko med, der passer til det. Det kan for eksempel være nogle klipklappere. Dem kan du nemt tage af og på. Der er mange steder, hvor sandet bliver meget varmt. Der er det en fordel at have nogle sko med, der er nemme at tage på. 

2. Et tørklæde

Et tørklæde er også en rigtig god ide for dig at tage med, når du er på badeferie. Det er selvfølgelig ikke for, at du kan holde varmen på halsen, selvom det faktisk nogle gange kan være nødvendigt, når du sidder i et stort fly med masser af aircondition. Det kan dog være en  god ide, hvis du lige har brug for en nederdel eller sarong til at vikle om dig, når du går fra stranden og op for at købe en is eller noget at drikke. Find for eksempel et tørklæde her https://www.pashminawear.dk/25-toerklaeder

3. Badesko

Når du skal på badeferie, er det også en god ide for dig, at du overvejer, hvor mange sten der er på stranden, der hvor du skal hen. For hvis der er mange sten, kan det være en god ide, at du tager nogle badesko med. 

Flere Nyheder