Få lækker og velgørende massage på Frederiksberg

03 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Måske tænker du mest på massage som en lille luksus med hvilken du kan forkæle dig selv i ny og næ. Men det er faktisk synd.

Massage er i mange lande – i særdeleshed ude østpå – en vigtig del af den almindelige sundheds pleje. Herhjemme har dette koncept dog aldrig rigtig fænget, og derfor forbindes massage stadig væk med wellness og luksus.

Du kan for eksempel ikke blive læge henvist til massage og dermed opnå tilskud fra den offentlige sygesikring, hvilket virkelig er en skam. Du kan nemlig have rigtig stor glæde af regelmæssig massage som en del af din helbredsmæssige rutine, på lige fod med fysisk træning og tandlæge besøg. Med massage får du en chance for at holde din krop ved lige i et helt andet omfang end hvis du blot skulle træne i et fitness center.

Samtidig er massage en kæmpe gevinst for dit mentale helbred. Når du først har vænnet dig til at ligge på briksen og modtage den helsebringende massage vil du for alvor kunne mærke de langsigtede effekter. Disse inkluderer øget bevægelighed i dine led, færre smerter fra spændinger i dine muskler, og mere overskud og energi i hverdagen.

Sidst nævnte skyldes ikke mindst massagens lindrende effekt på stress symptomer. Massage stimulerer nemlig frigivelsen af kroppens egne velvære hormoner nemlig dopamin og endorfiner, som beviseligt har en dæmpende virkning på det sympatiske nervesystem. Kroppen får altså med regelmæssig massage en tiltrængt pause og en nulstilling som kan være utroligt gavnlig i forbindelse med stress forebyggelse eller som et led i en behandling.

Hvor finder jeg en dygtig massør på Frederiksberg?

Leder du efter en dygtig og veluddannet massør i nærheden af din bopæl på Frederiksberg kan du med fordel kontakt Kaatsu Massage. Her finder du udelukkende kompetente og erfarne massører – læs mere på kaatsumassage.dk

More articles