Malermest til alle husets kroge

23 september 2021
Mette Nielsen

Der er ikke meget flottere end en bolig, der står knivspark i sin indretning, og det kræver som regel, at basen er fuldstændig i orden og der er styr på både vægge, lofter og gulv. Her spiller maling en stor rolle.

Hvis du gerne vil have styr på dit hjem og få det til at se flot og indbydende ud, så kræver det, at du har styr på detaljerne. Du kan ikke købe nye møbler og forvente, at det skaber en god ramme for din bolig, hvis ikke du samtidig har vægge, gulve og lofter, der ser ordentlige ud.

Har du slidte vægge med pletter og mørke hjørner, så vil en flot lampe aldrig kunne gøre det op for en base, som ikke er i orden. Få styr på de elementære dele først, og indret så din bolig bagefter.

Gør det selv tager tid

Det kan for enkelte være en god idé selv at kaste sig ud i malerarbejdet, hvis hjemmet skal friskes op. Men for rigtig mange vil det være et smart træk at få hjælp af en professionel. En professionel maler kender rutinen, arbejdsgangen og materialerne. De gør du formentlig ikke.

Det tager lang tid at male en hel bolig, og det kræver en del forarbejde, tørretid undervejs og en sikker hånd, så resultatet bliver godt. Du kan ikke bare male løs en dag og så forvente, at du nu er færdig med det projekt.

Har du ikke tiden eller tålmodigheden, så lad en malermester klare jobbet for dig. De er ansat til at gøre det godt, og på den måde opnår de et godt resultat, som du med glæde kan kigge på de næste år. Laver du selv arbejdet og bliver det kun 70 procent godt, så vil du i fremtiden igen og igen kigge på de steder, hvor det halter, og være træt af det. 

Flere Nyheder