Der findes virkelig, virkelig mange børneting, når det kommer til stykket, og det gælder især, hvis man har nyfødte børn eller mange af slagsen, både når de er spæd og lidt ældre.

For man kan ikke forvente, at børn hjælper til i samme omfang med at pakke ting sammen og gemme dem væk, og selvom de bliver ældre og store nok til at kunne gøre det, så har de næppe kræfter til at gøre det i samme omfang, som de voksne har.

Og endnu senere er de for dovne til at bidrage…

Som udgangspunkt kan man have mange af de følgende ting, som vi kommer ind på, i Aykasa foldekasser, fordi de kasser så heller ikke fylder så meget i sig selv, når man ikke skal bruge dem, hvorfor man med fordel kan købe mange af dem.

Men hvad findes der så lige af børneting?

Der er ting til børnene og ting angående børnene

Hvis man venter ens første barn, så er huset nok forvandlet til noget, der drejer sig om barnets komme om lidt, som var det Jesus, der var på vej til sin genkomst.

Og det er jo også en vigtig tid for familien. Det kan man ikke løbe fra.

Derfor kan børneting være alt fra det store som krybben eller barnevognen, som man ikke kan have i kasser, til at man har bøger om at være forældre og videre til de sager, som man skal bruge til at skifte ble på dem.

Så er der også deres tøj og deres legetøj. Det er meget rart at forsøge at samle mange af disse ting, fordi helt små barn har en tendens til at smide meget af det væk.

Som børnene bliver ældre, kan man bedre organisere tingene i hjemmet på forskellige pladser, uden det forsvinder, så kan man bruge de nævnte kasser til legetøjet og lignende, som børnene bruger tit.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *