Vælg det rette malerfirma i København

17 September 2020
Camilla Skøtt

editorial

Skal der farve på hjemmet, skal du have en maler på opgaven – men hvordan finder du den rette? Udbuddet af malere i København er enormt, men vi har samlet et par enkelte fif, der gør det lettere at vælge.

Er du på udkig efter et malerfirma i København, kan du med fordel læse med her. Om end vi ikke selv har personlig erfaring med at vælge, har vi talt med flere forskellige personer, der har – og de er alle enige om tre ting: Du skal indhente flere tilbud, du skal kigge anmeldelser og til sidst skal du følge din mavefornemmelse.

Lyder det enkelt? Det er det også – men vi har alligevel uddybet hvert enkelt punkt efter billedet.

Indhent minimum tre tilbud

Når du skal finde en maler, kan du med fordel udvælge tre forskellige virksomheder, som du indhenter tilbud fra. På den måde får du et godt sammenligningsgrundlag prismæssigt, og du slipper for at betale mere end højest nødvendigt.

I forhold til prisen er det dog vigtigt at huske én ting; det er ikke nødvendigvis det billigste firma, der er det bedste. Kvaliteten af arbejdet og materialerne spiller en stor rolle for resultatet, så undersøg, hvad de respektive malerfirmaer tilbyder.

Saml erfaringer

Når du skal vurdere de forskellige malere op mod hinanden, kan du med fordel søge erfaringer fra venner og familie, så du ikke risikerer at købe katten i sækken. Kender du ikke nogen, der har erfaring med lige præcis de malere, du står med, kan du i stedet bruge Trustpilot.

Hvad siger din mave?

Sidst men ikke mindst er det altid en god idé at lytte til din mavefornemmelse, når du skal vælge håndværkere. Hvilken virksomhed har du mest tillid til, og hvem tør du overlade ansvaret til at male hele din bolig? Det er trods alt en stor udgift, så det er vigtigt, at vælge rigtigt.

More articles