Måske vægrer du dig ved at anskaffe en selvbruner. Mange af os, som er vokset op i 80’erne og 90’erne, husker de selvbrunere som kom på markedet dengang, og som på ingen måde gav noget, der bare mindede om et naturligt look.

Den gang blev man, hvis man var heldig, mere eller mindre ensfarvet med et orangebrunt skær. Var man ikke yderst velbevandret ud i kunsten at påføre selvbruner dannedes der hurtigt misfarvede plamager eller striber. Det var næsten 100% sikkert at éns håndflader blev ganske orange og nærmest selvlysende efter påføring af selvbruner.

Var man rigtig uheldig smittede den ucharmerende orange kulør af på såvel tøj som undertøj, sengetøj og håndklæder. Og i modsætning til den brunlige farve, som sad på kroppen, og som forsvandt i løbet af halvanden dag, var pletter fra selvbruner på tekstil for evigt.

Sådan bruger du selvbruner uden at blive orange, plettet eller stribet

En selvbruner anno 2020 er dog en ganske anden snak. En moderne selvbruner er for det første langt nemmere at påføre, giver for det andet en meget smukkere og mere naturlig kulør, og holder for det tredje meget længere end fordums tiders selvbruner. I hvert fald hvis du sørger for at påføre den efter forskrifterne.

Det er for eksempel meget vigtigt at du eksfolierer din hud over hele kroppen før du påfører selvbruner creme, lotion, spray eller mousse. Dette sikrer at alle de afstødte hudceller er fjernet fra hudens overflade, hvilket giver en mere holdbar farve.

Du bør samtidig sørge for at smøre kroppen ind i fugtighed creme for at undgå at tørre pletter i din hud suger mere farve til sig og at der derved dannes misfarvede plamager. Og gør du dig umage med påføringen får du et smukt og ensartet resultat som kan holde i mange dage.

Du kan finde gode selvbruner produkter online på smoerdigind.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *