Find det rette sted til DHL pakke indlevering

07 september 2021
Astrid Pedersen

Skal du sende pakker med DHL? Så bør du læse med her.

Husk pakkelabel når du vil sende pakker med DHL

En vigtig del af det at foretage en forsendelse med DHL er at benytte et pakkelabel. Et DHL pakkelabel bestilles online i forbindelse med bestilling af forsendelse, og indeholder alle de relevante oplysninger omkring pakken og dennes destination.

Når du har indtastet forsendelses data i formularen på Indleveringssted.dk vil du blive præsenteret for en række DHL produkter. Dernæst er det blot at vælge det der passer dig bedst.

Efter betaling får du dit pakkelabel til udprintning. Og så skal din pakke blot indleveres til forsendelse i en DHL pakkeshop.

Hvor kan jeg foretage en DHL pakke indlevering?

Der findes rigtig mange DHL indleveringssteder og pakkeshops rundt omkring i Danmark.

DHL pakkeshops ligger typisk i forbindelse med supermarkeder, dagligvare butikker og stormagasiner, og findes samtidig i kiosker samt på tankstationer. Du vil med sikkerhed kunne finde mindst én DHL pakkeshop i nærheden af din bopæl, din arbejdsplads, eller hvor du nu befinder dig.

Der er langt flere DHL indleveringssteder end der er posthuse i Danmark hvilket giver langt bedre muligheder for dig som ønsker at sende en pakke med DHL. Og da en DHL pakkeshop typisk vil have de samme åbningstider som den kiosk eller det supermarked den er en del af får du et større vindue i forhold til indlevering af pakker til forsendelse med DHL.

Find din DHL pakkeshop online

Du kan altid finde din nærmeste DHL pakkeshop via Indleveringssted.dk. På Indleveringssted.dk kan du søge efter DHL indleveringssteder på et kort, eller du kan indtaste dit postnummer. Så vil du blive præsenteret for en liste over de nærmeste DHL pakkeshops. Og så er det blot at vælge hvilken du ønsker at benytte. Find pakkeshop til DHL pakke indlevering på Indleveringssted.dk.

Flere Nyheder