Kender du til alle opgaverne, en skorstensfejer kan hjælpe med?

04 February 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Har du ikke helt styr på alle de opgaver, som en skorstensfejer arbejder med? Så er du havnet det helt rette sted. Vi kommer nemlig til at gennemgå de typiske ting, der er hjælp at hente til. 

Opgaverne en skorstensfejer kan løse 

Få hjælp til rensning af din skorsten 

En første opgave som en skorstensfejer kan hjælpe med, er rensning af skorstene. For alle husstande som har en skorsten eller ildsted vil skulle have en årlig rensning for at sikre, at alt er som det skal være og for at forebygge skorstensbrande. 

Få vejledning omkring opsætning af et ildsted 

Går du med et ønske om at få et ildsted derhjemme? Så kan du naturligvis også tage fat i en skorstensfejer. For en skorstensfejer kan om nogen fortælle og rådgive dig omkring, hvor et ildsted kan opsættes ved netop dig.  

skorstensfejer

Få hjælp til rensning af ventilationssystemer 

En opgave som en skorstensfejer også kan løse, er rensning af ventilationssystemer. Det er utrolig vigtigt, at disse renses løbende, da snavs, skidt m.m. kan lagre sig i systemet. Det betyder også, at luftkvaliteten vil forringes, uanset om systemet forsyner en privat bolig, et kontor, en lagerhal m.m. 

Disse er kun få eksempler på de opgaver, en skorstensfejer kan løse. Du kan derfor også starte med at søge efter lokale firmaer, hvis du vil vide mere specifikt, hvad de kan hjælpe med. 

Hvilken skorstensfejer skal du tage fat i? 

Når du skal finde en skorstensfejer, så brug gerne en i dit lokalområde. For du kan opleve, at firmaer har særlige områder, som de primært kører ud til. Når det er sagt, så kan du vælge en skorstensfejer ud fra vedkommendes erfaring, hvordan kundeservicen er, hvad du skal betale for arbejdet, og hvornår du kan få en tid. 

Du kan starte med at undersøge dette firma: http://skorstensfejerflemming.dk/.

More articles