Når du har et segboard, er der rigtig mange fede tricks, som du kan lære at lave. Det er derfor en god ide, at du går i gang med at øve dig, så du kan blive en af de seje, der kan lave alle de fede tricks på boardet. Der er mange steder på nettet, hvor du kan finde videoer og lignende, hvor du kan se, hvordan du skal lave tricksene. Det er ofte den bedste måde til at lære tricket – at se det udført på en video af en, der virkelig kan det. 

Hvis du mangler et segboard eller har brug for et bedre segboard til at lave tricks på, kan det du nemt finde et på segboard.nu. Det er en stor webshop, hvor du kan finde et væld af forskellige segboards De egner sig både god til at lave tricks på og til at blive transporteret rundt på. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Du kan finde flere forskellige typer af segboards og kan også finde dem i flere forskellige farver. 

Segboards er anderledes fra for eksempel løbehjul og skateboards, som du også kan lave tricks på. Det skyldes, at der er en motor på segboardet. Med motoren kan du nemt få fart på uden selv at skulle gøre noget. Hvis du er vant til at stå meget på skateboard eller løbehjul, kan det være en helt ny fornemmelse for dig. Derudover er det ikke på samme måde muligt for dig at hoppe op på segboardet på en rampe, men du kan prøve at sætte dig ned på hug og rejse dig op, når du kører på segboardet eller at samle noget op fra jorden, når du kører på det. Det er langt sværere, end du tror, og vil kræve en del øvelse. Læs mere på https://www.segboard.nu/