Er du på jagt efter det helt rigtige forbrugslån, fordi du står og skal bruge penge i til nye møbler, en fladskærm, en computer eller en rejse, så findes der en række online låneudbydere på markedet. Du behøver ikke at gå i banken og forklare din bankrådgiver, at du har brug for et lån, men kan i stedet vælge at ansøge om et forbrugslån online hos f.eks. ExtraCash, HotLån, Robotlån, AlfaLån, L’easy, D:E:R, Kliklån eller Santander. Her kan du låne op til ca. 40.000 – 50.000 kr. hos de fleste udbydere. Hos ExtraCash.dk kan du låne helt op til 75.000 kr., og du får svar på 30 sekunder, når du underskriver med NemID. På Flerelaan.dk finder du en rigtig god oversigt over forskellige låneudbydere, og her kan du sammenligne forbrugslån, løbetid og ÅOP. Det er vigtigt at tjekke ÅOP, fordi det er det samlede beløb, du betaler i renter og gebyrer årligt for at have forbrugslånet.

Flere fordele ved at ansøge om forbrugslån online

Der er flere fordele ved at ansøge om forbrugslån online. For det første kan du ansøge præcis, når det passer dig på alle tidspunkter af døgnet. For det andet kan du nemt udfylde låneansøgningen med de relevante oplysninger og uploade dokumentation som f.eks. lønsedler og årsopgørelse. I nogle tilfælde kan du underskrive din ansøgning med NemID. Svaret på din ansøgning kommer hurtigt inden for 30 sekunder eller få dage. Når låneudbyderen har godkendt dit lån, så får du lånet udbetalt inden for 2-10 dage.

Hvor stort skal dit forbrugslån være?

Det er altid en god idé at lave et månedsbudget, før du ansøger om et forbrugslån. Når du har et godt overblik over din økonomi, så er det nemmere for dig at beslutte, hvad du har råd til at låne, og hvor meget du kan afdrage om måneden. Jo længere tid du er om at afdrage på lånet, jo flere renter skal du betale. Når du har besluttet dig for, hvor meget du har råd til at låne, er det nemt at finde frem til det rigtige lån, og du kan også få hjælp til at finde det lån, der passer bedst til dig, på Flerelaan.dk.