Skidt og snavs ødelægger din husfacade

22 September 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Har du et hus eller villa i København har du også oplevet at dit hus herunder facade og vinduer bliver hurtig snavsede. Det skyldes blandt andet at der køre flere biler rundt og bilossen er medvirkende til snavsen. Det betyder at det kan blive nødvendigt at få malet facaden med jævne mellemrum, hvis facaden ikke skal se grim og trist ud. I nogle tilfælde kan det være nok at vaske den ned, men ikke altid. Facaden kan f.eks. males af et malerfirma i København

Start med en sandblæsning

Hvis det ikke er nok at vaske facaden ned og den skal males og måske også lige have besøg af en murer, så start med at få facaden sandblæst. En sandblæsning vil fjerne al den gamle maling og den snavs og skidt der også har samlet sig på facaden. Det gør det nemmere for en evt. murer og det endelige resultat, når der er blevet malet vil også se langt flottere ud.

Husk også at det er vigtigt at huset får tid til at tørre efter sandblæsningen. Det er for at sikre at der ikke kommer fugt og skimmelsvamp i væggene. 

Vælg en ordentlig maling

Når du skal have fundet en maler til at male din facade, er det vigtigt at du udover at have fokus på prisen også har fokus på hvilken maling der bliver brugt. Sammen med sandblæsningen har det en betydning for det endelige resultat og hvor længe facaden holder sig pæn. 

Tag kontakt til mindst 3 forskellige malere og bed dem komme med et tilbud. Det er med til at give dig en ide om prisniveauet og er med til at sikre at du ikke har betalt mere end nødvendigt. Uanset hvilken maling der bliver brugt.

Læs også på Trustpilot om tidligere kunder har været glade og tilfredse.

More articles