Hvor gør du af dine smart glasses, når du ikke skal bruge dem?

02 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Moderne Epson smartglasses ligner på en og samme tid gammeldags briller og noget nymodens futuristisk, så man kan bruge den moderne teknologi, der er ved det, samtidig med, at man kan få sig nogle briller, som der ikke vækker for meget opsigt.

Sådan vil de nok komme til at gøre det lidt endnu, men det kommer som regel også an på, hvad det er for en model, som man har med at gøre, for nogle af de “ældre” modeller kan godt se lidt voldsomme ud, mens de nyere af slagsen vitterligt bare ligner briller, hvor man skal skue efter at se, at de kan meget mere end som så.

Det efterlader så en med spørgsmålet, hvad man skal gøre ved dem, når man ikke lige bruger dem aktivt.

Det er muligt, at man har fået en beholder til dem, når man købte dem i sin tid, som man kan benytte, men der kan også være andre ting at gøre.

Hvor lægger du dine smartbriller, når de ikke er i brug?

Du kan jo købe en separat beholder af samme mærke eller et andet mærke, hvis du mere er til sådan et.

Men du kan måske også få et smart etui, som der er praktisk at have med sig, når du vil beskytte brillerne og tage dem med omkring såsom i en taske, så der er mindre chance for, at de går i stykker.

Så er der også den mellempraktiske løsning, hvis man skal bruge dem i løbet af en da derhjemme eller på ens arbejdsplads, hvor man hænger dem i en snor om halsen, så de er lettere at tage af og på, og man forlægger dem ikke.

Ellers har man måske en skuffe, som de skal høre hjemme i, når man ikke bruger dem, så man stort set altid kan finde dem.

Flere Nyheder