Når din bolig skal renoveres er det oplagt at inddrage rum som køkken og badeværelse i din planlægning. Der er nemlig stor sandsynlighed for at disse kan vinde ved en ombygning eller en modernisering. I den forbindelse kommer du ikke uden om at skulle ændre på de faste VVS installationer. Og til det formål har du brug for en autoriseret VVS installatør.

Professionelt udført VVS arbejde i Tårnby ved autoriseret VVS installatør

Hvis du står og skal til at renovere dit køkken eller modernisere dit badeværelse er det således en god idé at have kontakt til en kompetent VVS mand. Er du bosat i Tårnby, Kastrup Sundby, Dragør eller andet steds på Amager kan du i denne forbindelse med fordel vælge Claus A. Axmark VVS.

Claus A. Axmark VVS har en lang historie som VVS installatør på Amager, og har igennem mange år hjulpet glade amagerkanere med deres VVS installationer. Claus A. Axmark VVS udfører alle typer VVS arbejde og hjælper lige så gerne med reparation af sprunget vandrør som med planlægning og udførelse af VVS installationer i forbindelse med større entrepriser og bygge projekter. Du kan således trygt overlade VVS arbejdet til Claus A. Axmark VVS uanset om du blot skal have flyttet et enkelt afløb eller om du skal have opført et helt nyt badeværelse.

Claus A. Axmark VVS sætter en ære i at aflevere fuldendt og fremtids sikret håndværk. Derfor finder du hos Claus A. Axmark VVS udelukkende dygtige og erfarne installatører som holder deres kompetencer ved lige gennem løbende uddannelse og kurser. Du er således garanteret VVS installationer som lever 100% op til de gældende krav og standarder – og som kan holde i mange år.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på VVS i Tårnby kan du altid kontakte Claus A. Axmark VVS via virksomhedens hjemmeside caavvs.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *