Find din nye ring i dag

21 februar 2023
Maria Laugesen

Skal du købe en ny ring til dig selv, eller måske i gave til en, du holder af? Så er der mange muligheder at vælge mellem, og det er ikke altid lige nemt at vælge mellem de mange skønne designs, man finder på markedet i dag. 

Når du skal vælge ny ring

En generel regel, når du skal købe en ny ring, er at gå efter en høj kvalitet. Det kan nemlig i langt de fleste tilfælde svare sig at ofre lidt ekstra penge på kvaliteten, fordi du til gengæld får en ring, der kan holde sig smuk resten af livet med den rette pleje. Og en ring uden ridser, skrammer og manglende sten er trods alt smukkere at se på.

Ud over dette er der ikke mange regler, og det er din personlige stil, der bestemmer, hvilken ring du skal have. En god idé er dog at tænke i, hvordan den matcher med dine andre smykker. Det kan både være andre ringe, men også din yndlingshalskæde eller -armbånd. Det behøver ikke nødvendigvis være sådan, at dine smykker har nøjagtig samme stil, men skab en rød tråd ved at vælge lignende materialer og/eller farver i dine smykker.

Mode

Giv en ring i gave

At købe smykker i gave kan være enormt svært, men ikke desto mindre er det en virkelig smuk og skøn gave at give. Når du skal give en ring i gave, bør du sørge for at kende modtageren godt. Tænk desuden over, hvilke andre smykker de bruger, og hvilke materialer, de er i.

Så har du større sandsynlighed for at ramme plet med den ring, du vælger, og det er trods alt sjovere, når den ikke skal byttes igen.

Blandt de smukke Mads Z ringe kan du finde mange gode bud, og her kan du helt sikkert også finde din nye ring.

Flere Nyheder